breaking news

Bellator MMA bereidt zich voor op de Ierse fans

December 5th, 2016 | by Lennart Van Arendonk
Bellator MMA bereidt zich voor op de Ierse fans
Bellator MMA
0

Bellator MMA neemt na jaren de mogelijkheid om het Europese publiek te trakteren op een avond bom vol Mixed Martial Arts. Op 16 december reist de wereld beroemde Bellator kooi af naar Dublin, Ierland om de 3Arena op zijn kop te zetten. De promotie opent recent veel nieuwe markten. Zo waren ze laatst te gast in Israël, Hongarije en Londen. Later deze week wordt er een evenement georganiseerd in Florence, Italië.

De hoofdact wordt verzorgd door de oud Strikeforce Light-Heavyweight kampioen en Rizin Heavyweight Grand Prix kampioen Muhammed Lawal en de Japanse gouden medaillewinnaar Satoshi Ishii. Lawal won het acht-mans toernooi tijdens het New Year’s Eve evenement van Rizin Fighting Federation in Japan en Ishii won in 2008 een gouden plak tijdens de Olympische Spelen met zijn judo technieken.

Bellator 169 wordt in samenwerking met de promotie BAMMA georganiseerd. Dit is een Engelse promotie dat zich bij de grootste Europeese organisaties mag aansluiten. Deze evenementen worden ook uitgezonden op de Engelse Spike TV. In Dublin wordt er gevochten voor de BAMMA Bantamweight en Featherweight titel. Deze strijd zal gaan tussen Tom Duquesnoy vs. Alan Philpott en Ronnie Mann vs Martin Stapleton.

Naast deze knaller stappen er ook een hand vol Ierse top atleten de kooi in. Dit zijn Dylan Tuke, Ryan Curtis, Rhys McKee en James Gallagher. Dit samen met de gunstige tijden zorgen ervoor dat je het evenement niet mag missen!

Foto Dylan Tuke:

duke

Leave a Reply

Translate »