breaking news

Bellator Light-Heavyweight Grand Prix halve finales op 16 oktober in Phoenix

July 31st, 2021 | by Marcel Dorff
Bellator Light-Heavyweight Grand Prix halve finales op 16 oktober in Phoenix
Bellator MMA
0

Bellator MMA heeft zojuist middels een persbericht aangekondigd dat het Light-Heavyweight toernooi op 16 oktober verder zal gaan. Op die datum staan de halve finales gepland. Bellator zal daarvoor het Footprint Center te Phoenix, Arizona bezoeken. Tijdens het Main Event zet kampioen Vadim Nemkov zijn titel op het spel tegen Anthony Johnson. Tijdens de andere halve finale zien we Heavyweight kampioen Ryan Bader in actie tegen Corey Anderson. Beide partijen maken deel uit van het toernooi. De winnaars vechten later dit jaar om de titel en de grand prix winst.

Kampioen Vadim Nemkov won in augustus 2020 de titel door Ryan Bader via TKO te finishen. Nemkov verdedigde zijn titel in de kwartfinales van de LHW Grand Prix door Phil Davis via Unanimous Decision te verslaan. Tegenstander Anthony Johnson versloeg op zijn beurt alternate vechter José Augusto Azevedo via KO in de tweede ronde en krijgt nu de kans om de titel te winnen.

De andere halve finale wordt gevochten door Ryan Bader en Corey Anderson. Bader versloeg voormalig UFC kampioen Lyoto Machida via Unanimous Decision en stuit nu op Corey Anderson. Anderson gaf tijdens de kwartfinale zijn visitekaartje af door Dovletdzhan Yagshimuradov via TKO in de derde ronde te stoppen. De winnaar van Bader vs. Anderson vecht in de finale voor de titel tegen de winnaar van Nemkov vs. Johnson.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »