breaking news

Bellator completeert main card Bellator 249 met nog drie gevechten

September 30th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Bellator completeert main card Bellator 249 met nog drie gevechten
Bellator MMA
0

Bellator maakte eerder bekend dat Cris Cyborg vs. Arlene Blencowe het main event zal zijn tijdens Bellator 249. MMA Junkie meldt dat de organisatie drie gevechten aan de main card zal toevoegen. Patricky Pitbull gaat het, in een lightweight gevecht, opnemen tegen Jaleel Willis, Ricky Bandejas zal het opnemen tegen Leandro Higo en Saad Awad treft Mandel Nallo. Het evenement zal op 15 oktober in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut plaatsvinden.

Patricky “Pitbull” Freire maakt zijn terugkeer bij Bellator. Tijdens Rizin 19 & 20, de co-promotie evenementen van Rizin en Bellator, vocht hij voor Rizin. Waar hij meedeed aan de lightweight Grand Prix. Hij behaalde de finale, maar verloor deze uiteindelijk van de Azerbeidzjaan Tofiq Musayev. Hij zou het op 3 oktober, tijdens Bellator Dublin, opnemen tegen Peter Queally maar dit evenement ging niet door.

Jaleel Willis komt over van LFA, waar hij in augustus de vacante welterweight titel won. Dit deed hij door Vinicius de Jesus via een unanimous decision te verslaan. Willis vocht in 2016 al eens eerder bij Bellator. Toentertijd wist hij Omar Johnson via een unanimous decision te verslaan.

Ricky Bandejas maakte in 2018, tegen James Gallagher, zijn debuut bij de organisatie. Die wist hij via een TKO te verslaan. Vervolgens verloor hij twee gevechten op rij, van Juan Archuleta en Patchy Mix. Daarna won hij twee gevechten op rij via een TKO, van Ahmet Kayretli en Frans Mlambo. In juli verloor hij, tijdens Bellator 242, van Sergio Pettis.

Leandro Higo vocht een jaar geleden voor het laatst. Tijdens Bellator 228 wist hij Shawn Bunch via een ‘guillotine’ te verslaan. Daarvoor verloor de Braziliaan twee gevechten op rij, van Aaron Pico en Darrion Caldwell. Higo deed mee aan het vierde seizoen van The Ultimate Fighter: Brazil.

Saad Awad vecht sinds 2013 bij Bellator, in die periode wist hij twintig partijen te vechten, hiervan won hij er elf. In 2009 vocht hij eenmaal bij de organisatie, dat gevecht verloor hij. Awad is momenteel bezig aan een verliesreeks van vier gevechten, daarvoor had hij een winstreeks van vier gevechten.

Mandel Nallo heeft drie gevechten bij de organisatie achter zijn naam staan. Hiervan wist hij er twee via een TKO te winnen. In zijn laatste gevecht verloor hij zijn ongeslagen status als professioneel MMA-vechter. Toen wist Killys Mota hem via een TKO te verslaan. Nallo won al zijn gevechten via een finish.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »