breaking news

Bellator 270 in Dublin met onder meer Gallagher vs. Mix, Queally vs. Pitbull 2 & Brian Hooi debuut

August 24th, 2021 | by Marcel Dorff
Bellator 270 in Dublin met onder meer Gallagher vs. Mix, Queally vs. Pitbull 2 & Brian Hooi debuut
Bellator MMA
0

Bellator MMA heeft middels een persbericht het nieuwe Bellator 270 evenement aangekondigd. Goed nieuws voor de Europese MMA fans, het evenement zal plaatsvinden in de 3Arena te Dublin, Ierland op 5 november. Tijdens het Main Event maakt de Ier James Gallagher zijn opwachting. Hij treft zijn tot dusver moeilijkste uitdaging in #2 contender en voormalig titeluitdager Patchy Mix. De partij stond eerder dit jaar al op het programma, echter moest Gallagher zich destijds met een blessure terugtrekken.

Eveneens op de card staat de rematch tussen de Ier Peter Queally en Patricky Pitbull Freire. De eerste partij tussen beide vechters werd gestopt in de derde ronde nadat Pitbull niet meer verder mocht van de dokter in verband met een scheur bij zijn oog. Hierdoor werd Queally als winnaar uitgeroepen. Bellator heeft besloten om de rematch in te plannen.

Tot slot zal ook het lang verwachte debuut van Brian Hooi op dit evenement plaatsvinden. Hooi die eigenlijk vorig jaar in Parijs al zijn debuut zou maken gaat het opnemen tegen de Italiaan Daniele Scatizzi in een Lightweight gevecht.

Bekijk hieronder de overige partijen die bekend zijn gemaakt.
– Ciaran Clarke vs. Jordan Barton
– Danni Neilan vs. Audrey Kerouche
– Junior Morgan vs. Darragh Kelly
– Stephen Costello vs. Yusuf Nazokatov

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »