breaking news

Bellator 175 Main Card verrijkt met twee gevechten

March 15th, 2017 | by Marcel Dorff
Bellator 175 Main Card verrijkt met twee gevechten
Bellator MMA
0

Zojuist heeft Bellator MMA eindelijk partijen toegevoegd aan het Bellator 175 evenement dat gehouden zal worden op 31 Maart 2017 in de Allstate Arena in Rosemont, Illinois. Zo zullen de Lightweights Steve Kozola en Jake Roberts het tegen elkaar opnemen. Evenals voormalig UFC Featherweight Noad Lahat. Hij neemt het op tegen Lloyd Carter in de Featherweight divisie.

Bekijk hieronder meer info over de vier vechters.

Steve Kozola vs. Jake Roberts

Steve Kozola (MMA 7-0/Bellator 2-0) is een ongeslagen MMA vechter die traint bij The Compound MMA in Oceanside, Californië. Kozola begon zijn Pro-MMA carrière in 2013 en heeft sindsdien al zijn gevechten gewonnen. Kozola begon met een Submission overwinning, maar heeft inmiddels een KO-streak van zes gevechten en heeft een finishratio van 100%. Kozola vocht tweemaal voor Bellator MMA. In 2015 stond Kozola tegenover Ian Butler en Jonathan Rivera. Beide gevechten werden via KO gewonnen. Bellator MMA heeft inmiddels Kozola een langer contract aangeboden en mag meteen zijn kunsten op de Main Card gaan vertonen.

Jake Roberts (MMA 7-1/Bellator 1-1) is een vechter die uitkomt voor The MMA Lab in Glendale, Arizona. Hier traint hij onder hoofdcoach John Crouch. Roberts maakte in 2012 zijn MMA debuut en wist een winstreak neer te zetten van zeven partijen. Onder andere Chuka Willis (die inmiddels voor Victory FC vecht) werd onder de RFA banner verslagen via Unanimous Decision. In Augustus 2016 maakte Roberts zijn Bellator MMA debuut. Met succes werd Stephen Martinez in de eerste ronde via TKO verslagen. Tijdens zijn laatste gevecht leed Roberts zijn eerste Pro-MMA verlies. TUF 21 veteraan Carrington Banks was via Unanimous Decision te sterk voor Roberts die daardoor zijn ongeslagen record dus kwijt raakte.

Noad Lahat vs. Lloyd Carter

Noad Lahat (MMA 10-2/Bellator 1-0) werd door Bellator opgepikt nadat hij zijn contract bij de UFC niet wilde verlengen. Lahat versloeg zowel Nicklas Backstrom als Steven Siler in de UFC, maar ging twee keer KO door middel van een Flying Knee tegen zowel Godofredo Pepey als Diego Rivas. Lahat traint bij AKA (American Kickboxing Academy), maar traint ook nog regelmatig in Tel Aviv. In 2016 maakte Bellator MMA voor het eerst hun opwachting in Tel Aviv, Israël en uiteraard was Lahat daarbij. De Israëliër vocht tegen Scott Cleve. In de eerste ronde was Lahat via Rear Naked Choke Submission te sterk.

Lloyd Carter (MMA 11-8/Bellator 0-1) is in principe een Bantamweight, maar zal dit gevecht op Featherweight vechten. Carter heeft in principe in heel veel kleinere organisaties gevochten, maar brak nooit echt door. Carter is wel de huidige Colosseum Combat Bantamweight Kampioen en verdedigde die titel eenmaal. Echter heeft Carter nog nooit een bekende naam weten te verslaan. Zo gingen gevechten tegen Miguel Torres, Carson Beebe en Diego Marlon verloren. Het gevecht tegen Marlon dateert van 2014. Carter maakte toen zijn Bellator debuut, maar verloor via Submission in de tweede ronde. Dit is voor Carter de kans op ”redemption”.

Wat opvalt is dat er nog totaal niets bekend is over de Preliminary Card. Bekijk hieronder de Main Card (die waarschijnlijk nu wel compleet is).

31 maart 2017 | AllState Arena | Rosemont, Illinois, USA.

Bellator 175: Rampage vs. King Mo 2

MAIN CARD PRELIMINARY CARD
Quinton Jackson vs. Muhammed Lawal
Sergei Kharitonov vs. Chase Gormley
Marcos Galvao vs. Emmanuel Sanchez
Steve Kozola vs. Jake Roberts
Noad Lahat vs. Lloyd Carter

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »