breaking news

Bellator 170 voegt Paul Daley vs. Brennan Ward toe aan de line-up

November 30th, 2016 | by Lennart Van Arendonk
Bellator 170 voegt Paul Daley vs. Brennan Ward toe aan de line-up
Bellator MMA
0

Een groot Welterweight gevecht tussen Paul Daley en Brennan Ward is zojuist toegevoegd aan het evenement Bellator 170 dat op 21 januari georganiseerd wordt in Inglewood, Californië. Bellator MMA president Scott Coker maakte dit nieuws gister bekend op ESPN.com. Bellator 170 staat vooral bekend om zijn opmerkelijke main event tussen oud UFC vechters Tito Ortiz en Chael Sonnen.

Daley (38-14-2) verloor recent met een unanieme beslissing van de huidige kampioen Lima. Het verlies streepte een lijn na vijf win partijen op rij. Oorspronkelijk stond hij ingeroosterd om te vechten tegen Derek Anderson tijdens Bellator 163, maar een tegenvallende weight cut zorgde ervoor voor deze verplaatsing. Paul Daley is een 33-jarige vechter uit Nottingham, Engeland en heeft gevochten voor promoties als Cage Rage, Strikeforce, KOTC, UFC, Impact FC, BAMMA, CWFC en nu voor Bellator MMA. Een echte pionier in het wedstrijdvechten.

Aan de andere kant staat de sterke Brennan Ward (14-4) uit Waterford, Connecticut. Deze 28-jarige vechter wist binnen 86-seconden zijn tegenstander Saad Awad uit te schakelen met een spectaculaire knock-out. Ward heeft vijf van zijn laatste zes partijen gewonnen. Ward is een oud Middleweight vechter die al enige tijd meedraait in de kooi van Bellator MMA. Zo maakte hij zijn debuut tijdens Bellator 81 op 16 november 2012. Ook heeft hij vorig jaar gevochten op het oud en nieuw evenement van Rizin Fighting Federation. Een partij tegen Ken Hasegawa die hij won door middel van een rear-naked choke.

belllaa

Leave a Reply

Translate »