breaking news

Bellator 164 Card in Tel Aviv compleet

October 19th, 2016 | by Marcel Dorff
Bellator 164 Card in Tel Aviv compleet
Bellator MMA
0

Bellator MMA heeft zojuist de Bellator 164 card compleet gemaakt. Met de toevoeging van twee Main Card gevechten en elf prelims is het evenement met in totaal 15 gevechten compleet. Het evenement vind plaats op Donderdag 10 November 2016 in de Menora Mivtachim Arena te Tel Aviv, Israël.

Het Main Event was eerder al bekend gemaakt. Een rematch tussen Welterweight Kampioen Andrey Koreshkov en voormalig Welterweight Kampioen Douglas Lima. Ook het Co-Main Event tussen de Israëliër Noad Lahat en Scott Cleve werd eerder door de organisatie bekend gemaakt.

Bellator maakte vandaag bekend dat Georgi Karakhanyan aan de line-up is toegevoegd. Karakhanyan is een voormalig WSOF Featherweight Kampioen. Hij neemt het op tegen Kirill Medvedovsky. Medvedovsky stond gepland in eerste instantie tegen James Gallagher, maar Gallagher werd overgeheveld naar het Bellator/BAMMA evenement in December in Dublin.

De opener van de Main Card zal gaan tussen de Oekraïense Armbar specialiste Lena Ovchynnikova en de Venezolaanse Karla Benitez. Ovchynnikova maakte haar debuut voor Bellator eerder dit jaar. Geen succesvol debuut aangezien ze verloor via Unanimous Decision tegen Rebecca Ruth. Karla Benitez maakt haar Bellator debuut. Benitez is een veterane in het MMA en heeft onder meer partijen gevochten tegen Aisling Daly, Megumi Fujii en de Huidige UFC Women’s Strawweight Kampioene Joanna Jedrzejczyk.

Op de 11 prelim gevechten zijn er maar liefst 16(!!!) vechters die hun Pro-MMA debuut maken. Veelal Israëlische vechters krijgen van Bellator de kans om in hun thuisland te schitteren. Op de Featured Prelim vechten twee vechters om in de gaten te houden. De ongeslagen Israëliër Jackie Gosh mag proberen zijn zevende Pro-MMA overwinning te halen tegen de eveneens ongeslagen Amerikaan Joaquin Buckley.

Check hieronder de complete card voor Bellator 164.

10 november 2016 | Menora Mivtachim Arena | Tel Aviv, Israel.

Bellator 164: Koreshkov vs. Lima 2

MAIN CARD PRELIMINARY CARD (vervolg)
Andrey Koreshkov vs. Douglas Lima WELTER.CHAMPIONSHIP Rob Becker vs. Ejargew Tariku
Noad Lahat vs. Scott Cleve Sol Renato vs. Alex Trofimov
Georgi Karakhanyan vs. Kirill Medvedovsky Almog Shay vs. Vitaly Khmeinytsky
Lena Ovchynnikova vs. Karla Benitez Olga Rubin vs. Laurita Cibirite
Raz Bring vs. Maor Kazalkopy
PRELIMINARY CARD Alexander Nikulin vs. Avi Baron
Joaquin Buckley vs. Jackie Gosh Onor Keles vs. Omri Barel
Chen Shhori vs. Kfir Eittan Zane Clerk vs. Haim Gozali
Haitham Kiuof vs. Moshe Rand

Leave a Reply

Translate »