breaking news

Belgisch onderonsje voor inaugurele LFL Lightweight titel op 28 november in Amsterdam

November 5th, 2021 | by Marcel Dorff
Belgisch onderonsje voor inaugurele LFL Lightweight titel op 28 november in Amsterdam
Levels Fight League
0

Op 28 november aanstaande staat de allereerste LFL titel op het spel. De inaugurele Lightweight titel zal na LFL 4 toebehoren aan een Belgische vechter. Bolaji Oki die zeer veel indruk maakte in zijn twee eerste partijen bij de organisatie gaat het opnemen tegen landgenoot Jan Quaeyhaegens. Dit meldden LFL officials aan MMA DNA. Het evenement zal plaatsvinden in het Transformatorhuis te Amsterdam.

Bolaji Oki is een Belgische vechter met Nigeriaanse roots. “The Zulu Warrior” heeft op dit moment een winstreak van vier partijen. Oki vocht zowel in de tweede als derde editie van LFL en wist beide malen indruk te maken. Zowel Hyram Rodriguez als Tudor Dermenji werden gefinisht. Oki zou in principe voor de inaugurele titel vechten tegen Asilder Badouiev die eveneens zijn eerste twee partijen won binnen de organisatie. Echter zal Badouiev niet vechten maar zal landgenoot Jan Quaeyhaegens tegenover Oki staan. Quaeyhaegens is een zeer bekende naam in het Belgische MMA. “Q-Bomb” was onder meer actief voor Cage Warriors en Kunlun. De Belg won vijf van zijn laatste zes partijen en wist in zijn voorlaatste partij de Staredown FC titel te pakken. Echter dateert de laatste partij van Quaeyhaegens van 2018. Toen won hij tegen Raymond Jarman.

Eerder vanochtend maakte Vechtsport Info bekend dat ook Murthel Groenhart zijn opwachting zal maken tijdens dit evenement. De Amsterdammer vecht het Co-Main Event tegen de Engelsman en eveneens voormalig GLORY Kickboxing vechter Ammari Diedrick.

Picture credits: LFL/Wiard Gorter

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »