breaking news

Belal Muhammad treft Sean Brady op 19 december

October 7th, 2020 | by Redactie
Belal Muhammad treft Sean Brady op 19 december
UFC
0

Welterweights Belal Muhammad en Sean Brady gaan het op 19 december tegen elkaar opnemen, zo meldt Farah Hannoun van MMA Junkie. Alhoewel het nog niet officieel bekend is, is de verwachting dat het gevecht in het UFC Apex in Las Vegas gaat plaatsvinden.

Belal Muhammad wist in elf van zijn UFC-gevechten er acht te winnen. In zijn laatste acht gevechten verloor hij één keer, dit was in 2019 tegen Geoff Neal. Sindsdien is hij bezig met een winstreeks van drie gevechten, waaronder een ‘rear naked choke’ winst tegen Takashi Sato. Waar hij een “Performance of the Night” bonus voor kreeg. In juni wist hij Lyman Good via een unanimous decision te verslaan.

Sean Brady is nog ongeslagen in zijn professionele MMA-carrière. In 2019 maakte hij zijn UFC-debuut en wist hij alle drie zijn partijen te winnen. Zo wist hij Court McGee en Ismail Naurdiev via een unanimous decision te verslaan en won hij in augustus nog van Christian Aguilera via een ‘guillotine’. Brady was, voordat hij bij de UFC tekende, de Cage Fury FC Welterweight kampioen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »