breaking news

Bea Malecki treft debuterende Josiane Nunes op 21 augustus

May 31st, 2021 | by Jamal Boussenaf
Bea Malecki treft debuterende Josiane Nunes op 21 augustus
UFC
0

Bantamweights Bea Malecki en Josiane Nunes gaan het op 21 augustus, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen. Zo meldt MTK Global, het management van Nunes. Het is nog niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Bea Malecki deed in 2018 mee met het 28e seizoen van The Ultimate Fighter. De Zweedse kwam niet ver, maar tekende alsnog een contract bij de UFC. Bijna een jaar na haar deelname maakte Malecki haar UFC debuut als professionele MMA-vechtster. In de tweede ronde wist ze Duda Santana ,via een ‘rear naked choke’, te verslaan. Vervolgens nam ze het in maart van het vorige jaar op tegen Veronica Macedo, dit gevecht wist de “Bad News Barbie” via een unanimous decision te winnen. Malecki moest haar laatste twee geboekte gevechten, tegen Tracy Cortez en Norma Dumont, afzeggen.

Josiane Nunes gaat haar UFC-debuut maken. De Braziliaanse zag in april, nadat haar tegenstandster Zarah Fairn niet het streefgewicht haalde, haar gevecht geannuleerd worden. In augustus is het dan eindelijk zover. Nunes maakte in 2013 haar debuut in het professionele MMA. Ze wist haar debuut te winnen, maar verloor het gevecht daarop. Waarna ze twee jaar lang niet vocht. Dit was het laatste gevecht dat Nunes verloor. “Josi” wist haar laatste zes gevechten te winnen, waarvan vijf via een (technical) knock-out.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »