breaking news

Batgerel Danaa vs. Heili Alateng toegevoegd aan UFC Shenzhen card

August 13th, 2019 | by Redactie
Batgerel Danaa vs. Heili Alateng toegevoegd aan UFC Shenzhen card
UFC
0

De UFC heeft een Bantamweight gevecht tussen twee nieuwkomers toegevoegd aan de UFC Fight Night 157 card in Shenzhen, China op 31 Augustus 2019. Batgerel Danaa zal de allereerste Mongoliër worden in de Octagon. Hij zal het opnemen tegen de Chinees Heili Alateng. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van het Shenzhen Universiade Sports Centre op de Preliminary Card. ESPN MMA maakte melding van het gevecht.

Batgerel Danaa (MMA 6-1/UFC 0-0) maakte in 2011 zijn Pro-MMA debuut. De Mongoliër vocht zijn eerste drie partijen voor de Legend FC organisatie. Die drie partijen werden allemaal gewonnen waaronder een overwinning tegen huidig UFC Flyweight vechter Kai Kara-France. Na vervolgens ook een succesvol debuut voor de RUFF organisatie te hebben gemaakt ging het mis tegen Baasankhuu Damlanpurev. Echter wist Danaa vervolgens tweemaal achter elkaar te winnen in 2018. Beide gevechten werden voortijdig gefinisht. Danaa kreeg vervolgens in 2019 een contract bij de UFC en zal in Augustus 2019 de eerste Mongoliër worden in de UFC.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, staande mensen

Heili Alateng (MMA 12-7-1/UFC 0-0-0) is een Chinese MMA vechter die zijn Pro-MMA carrière begon in 2013. Tijdens zijn eerste twee jaar als professional had Alateng het moeilijk. Zo won hij slechts vier van zijn eerste tien partijen. Echter wist hij vervolgens zeven partijen ongeslagen te blijven en daarvan zesmaal te winnen. Alateng vocht onder meer voor de bekende Zuid-Koreaanse ROAD FC organisatie. Na vervolgens verloren te hebben van Kai Asakura wist Alateng twee gevechten achter elkaar te winnen voor de ROAD FC organisatie. Mede hierdoor zal hij in Augustus 2019 zijn UFC debuut gaan maken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en close-up

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.