breaking news

Bantamweight gevecht tussen Tony Gravely en Nate Maness op 17 april

February 19th, 2021 | by Redactie
Bantamweight gevecht tussen Tony Gravely en Nate Maness op 17 april
UFC
0

Tony Gravely en Nate Maness gaan het op 17 april, tijdens een UFC Fight Night, in een bantamweight gevecht tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Tony Gravely deed in 2019 mee aan de Dana White’s Contender Series en wist, door Ray Rodriguez via een TKO te verslaan, een UFC contract binnen te slepen. Begin vorig jaar maakte de voormalig CES MMA bantamweight kampioen zijn UFC debuut. In zijn eerste trip naar de octagon werd hij door Brett Johns, via een ‘rear naked choke’, verslagen. In zijn tweede en meest recente gevecht was Gravely wel succesvol. Toen wist hij, in november, Geraldo de Freitas via een split decision te verslaan.

Nate Maness maakte vorig jaar eveneens zijn UFC debuut. Hij zou het opnemen tegen Ray Borg, maar doordat Borg niet kon vechten ging de UFC opzoek naar een andere tegenstander. Die werd gevonden en zo maakte Maness tegen Johnny Munoz Jr. zijn debuut bij de organisatie. Hij was succesvol en wist Munoz Jr. via een unanimous decision te verslaan. In zijn tweede en tevens meest recente trip naar de octagon wist Maness Luke Sanders, via een ‘rear naked choke’, te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »