breaking news

Bantamweight gevecht tussen Andre Ewell en Julio Arce op 24 juli

May 14th, 2021 | by Redactie
Bantamweight gevecht tussen Andre Ewell en Julio Arce op 24 juli
UFC
0

Andre Ewell en Julio Arce gaan het in een bantamweight gevecht op 24 juli, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Fighting. Het is nog onbekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Andre Ewell hoopt zich te herpakken. De Californiër had een winstreeks van twee gevechten tegen Jonathan Martinez en Irwin Rivera, die allebei in een split decision eindigden. Maar zag hier in zijn laatste gevecht een eind aan komen. In februari nam Ewell het, tijdens UFC 258, op tegen Chris Gutierrez. Hij verloor het gevecht via een unanimous decision.

Het is alweer zo’n anderhalf jaar geleden dat Julio Arce de octagon betrad. Hij maakte in 2018, na zijn deelname aan de Dana White’s Contender Series, zijn debuut in de UFC. Arce wist zijn eerste twee gevechten tegen Dan Ige (unanimous decision) en Daniel Teymur (rear naked choke) te winnen. Maar in zijn laatste drie gevechten had Arce minder geluk. Hij wist maar één gevecht, tegen Julian Erosa, te winnen. Zo verloor hij beide gevechten tegen Sheymon Moraes en meest recent Hakeem Dawodu via een split decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »