breaking news

Bailey Sugden voor eigen publiek tegen Anvar Boynazarov tijdens GLORY 54

April 17th, 2018 | by Stefan Van Erp
Bailey Sugden voor eigen publiek tegen Anvar Boynazarov tijdens GLORY 54
GLORY
0

Het eerste gevecht voor GLORY Birmingham is bekend. Anvar Boynazarov gaat het op 2 juni opnemen tegen Bailey Sugden tijdens GLORY 54. Dit wist kickboks reporter John Mo eerder deze week te melden. Zowel Sugden als Boynazarov komen van een verlies af en hebben een winst nodig om omhoog te kunnen blijven kijken in de rankings. 

Anvar Boynazarov (KB 91-24-2/GLORY 2-3-0) is een Oezbekistaanse hardhitter die vaak zorgt voor attractieve partijen door zijn “do or die” mentaliteit. Boynazarov vecht sinds 2015 voor GLORY en haalde hierbij wisselvallige resultaten. Hij debuteerde tijdens GLORY 23 in Las Vegas tegen Giga Chikadze en won via een Split Decision. De voormalig tweevoudig wereldkampioen Muay Thai vocht vervolgens tegen Serhiy Adamchuk en verloor via een Unanimous Decision. Tijdens GLORY 47 stond Boynazarov tegenover Fabio Pinca en wist met een snoeiharde linkse directe counter de wedstrijd te eindigen via KO. Tijdens GLORY 48 in New York in 2017 vocht Boynazarov voor de interim titel tegen Kevin VanNostrand. Boynazarov verloor via een KO in de eerste ronde. Boynazarov zou aanvankelijk in Lille tegen Zouggary vechten in een Featherweight Contender toernooi. Echter vecht hij nu dus tegen Sugden in Birmingham.

Bailey Sugden (KB 11-2-0/GLORY 2-1-0) is opgegroeid in een vechtersfamilie in Newark in Engeland en startte met zijn training op vijfjarige leeftijd. Na een succesvol GLORY-debuut – een Unanimous Decision winst op Arthur Soror tijdens GLORY 43 SuperFight Series afgelopen juli – geeft Sugden aan dat het bemachtigen van de GLORY Featherweight titel ‘het enige is dat er toe doet’ voor hem. Dat doel vervolgde in Rotterdam tijdens GLORY 49 tegen Chenglong Zhang. Sugden kreeg de lachers al op zijn hand tijdens de wegingen door met een diamanten grill in zijn mond de stare -down te doen. Tijdens de partij liet Sugden zien over veel kwaliteiten te beschikken en won uiteindelijk via een Unanimous Decision. Sugden stond vervolgens ingepland om het tegen Zakaria Zouggary op te nemen tijdens GLORY 52 in Los Angeles. In een mooie partij op hoog tempo verloor Sugden via Decision en daarmee zijn eerste partij voor GLORY. Nu mag hij het gaan proberen tegen Anvar Boynazarov voor eigen publiek tijdens GLORY 54.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »