breaking news

Badr Hari verliest van Benjamin Adegbuyi in gesloten Rotterdam Ahoy

December 19th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Badr Hari verliest van Benjamin Adegbuyi in gesloten Rotterdam Ahoy
GLORY
0

Enkele ogenblikken geleden stonden Badr Hari en Benjamin Adegbuyi op het canvas van Glory Kickboxing in Rotterdam. Het evenement met de naam Glory 76 speelde zich af achter gesloten deuren en kende vijftienduizend lege stoelen. Fans die het spektakel wilde bekijken moesten dit online doen via een betaalde Pay-per-View stream van 12,99 euro.

Na een afwezigheid van een jaar stond Badr op het canvas om drie rondes van drie minuten te strijden tegen Adegbuyi. Vanuit de witte hoek opende hij de eerste ronde met verschillende stoten om de eerste punten te pakken. Hij verloor vervolgens enkele keren zijn evenwicht maar wist dit met een sterke bodyshot goed te maken. Badr moest daarna enkele klappen incasseren maar kwam daarna terug met scherpe aanvallen.

Waar Adegbuyi probeerde te variëren met stoten en trappen, bleef Badr vooral bij het boksspel. Echter wist hij af en toe link uit de hoek te komen met verschillende hoge trappen. Zowel Badri als tegenstander Adegbuyi hadden in de eerste ronde sterke momenten.

Ook in de tweede ronde lag het tempo hoog. Badr kwam door met rake trappen maar moest ook enkele stoten en trappen van Adegbuyi incasseren. Badr kwam later met sterke opstoten en sloeg Adegbuyi vervolgens naar het canvas. Direct daarna vervolgde hij zijn combinatie en leek hij de partij voor de bel te beëindigen. Echter overleefde Adegbuyi de aanval en kreeg adempauze door de bel.

In de derde ronde ging hij voor de knock-out. Zijn aanval koste hem echter een knockdown na een harde stoot van Adegbuyi. Dit gevolgd met een trap van Adegbuyi zorgde voor een verlies in de derde ronde.

Klik HIER voor uitslagen van GLORY 76 : Badr vs. Benny

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »