breaking news

Badr Hari geeft training bij Mikes Gym

July 12th, 2017 | by Stefan Van Erp

Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat Badr Hari vandaag training heeft gegeven bij Mikes Gym. Hari moest een straf uitzitten inzake de mishandeling op Koen Everink tijdens Sensation White in de Amsterdam ArenA in juli 2012. Echter geeft Badr sinds gisteren weer training bij Mikes Gym. Dit zijn de eerste stappen voor zijn terugkeer in de maatschappij. Hij brengt de nachten nog wel door in het huis van bewaring.

Badr Hari is een legende in de kickbokswereld. Hij heeft in totaal 120 partijen gevochten waarvan hij er liefst 106 winnend wist af te sluiten en er hiervan 92 voortijdig te eindigen. Hari staat onder contract bij GLORY kickboxing. Zijn laatste partij vocht hij in december tijdens GLORY Collision in Oberhausen tegen Rico Verhoeven. Hari moest opgeven wegens een blessure. Beide heren spraken in de ring na afloop al af dat een rematch er gaat komen.

Nu Hari gedeeltelijk vrij is kan een rematch sneller komen dan verwacht. Of het dit jaar gaat gebeuren valt echter te betwijfelen gezien onlangs door GLORY is aangekondigd dat Rico Verhoeven het in december op gaat nemen tegen Jamal Ben Saddik.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Translate »