breaking news

‘Baby Slice’ vs. Devon Brock voor Bellator 197

February 9th, 2018 | by Lennart Van Arendonk

Baby Slice veracht in april terug te keren tijdens Bellator 197. Het evenement wordt op 13 april georganiseerd in de Family Arena. van St. Charles, Mo. Andere atleten die op deze avond strijden zijn A.J. McKee, Joaquin Buckley. Uiteindelijk sluiten Brent Primus en Michael Chandler de avond af.

Kevin ”Baby Slice” Ferguson Junior, de zoon van de overleden Kevin ”Kimbo Slice” Ferguson tekende in augustus 2016 zijn contract bij de organisatie Bellator MMA. Na enkele amateurpartijen lijkt hij klaar te zijn voor het professionele wedstrijdvechten. Oorspronkelijk stond Slice ingeroosterd om te vechten op een 165 lbs catchweight gevecht tegen Rick Bing, maar omdat Bing zijn afgesproken gewicht niet wist te halen schrapte de promotie het gevecht van de kaart. Een maand later kreeg Slice opnieuw een tegenstander aangewezen maar wist deze partij niet te winnen. Na het verlies van Aaron Hamilton slaagde Slice er wel in om DJ Griffin en Fred Freeman beide voor de bel te stoppen. Hij deed dit met een knock-out en een submission.

Aan de andere kant komt Devon Brock te staan. Deze MMA vechter uit Los Angeles maakte pas zijn debuut in het professionele wedstrijdvechten. Tijdens Bellator 192 – Jackson vs. Sonnen wist hij de jury te overtuigen de sterkste te zijn en versloeg Khonry Gracie met een unanieme score. Brock vecht normaal in de Welterweight divisie, maar heeft in zijn party tegen Baby Slice en Catchweight afgesproken. Brock was voor Bellator MMA actief bij de promotie FCOC
SUMMERFIST. Hier versloeg hij Jordan Durr met een submission overwinning.

Volg MMA DNA voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »