breaking news

Azamat Murzakanov out, Dominick Reyes in tegen Joachim Christensen tijdens UFC OKC

June 9th, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist heeft de UFC bekend gemaakt dat de Rus Azamat Murzakanov niet zal vechten tijdens UFC Fight Night 112 in Oklahoma City, Oklahoma. De reden waarom is niet bekend. De UFC heeft LFA vechter Dominick Reyes een contract aangeboden. Hij zal nu vechten op 25 Juni 2017 in de Octagon van de Chesapeake Energy Arena tegen de Deen Joachim Christensen. Het Light-Heavyweightgevecht zal plaatsvinden op de Preliminary Card die avond.

Joachim Christensen (MMA 14-3/UFC 1-2) wordt gezien als een zeer sterke allround vechter. De Deen maakte in 2016 zijn UFC debuut tegen de Braziliaan Luis Henrique da Silva (beter bekend als Frankenstein). De Braziliaan was uiteindelijk via Armbar Submission verrassend te sterk voor de op papier betere grondvechter Christensen. Christensen kwam echter sterk terug in Januari dit jaar. De Deen versloeg via KO in de tweede ronde de Serviër Bojan Mihajlovic, en pakte dus zodoende zijn eerste overwinning binnen de UFC. Echter wist Christensen deze goede lijn niet door te trekken. In Mei dit jaar was de Rus Gadzhimurad Antigulov via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde te sterk voor de Deen.

Dominick Reyes (MMA 6-0/UFC 0-0) zal later deze maand zijn UFC debuut maken. De man uit Hesperia, Californië wordt getraind door voormalig UFC Lightweight titeluitdager Joe ”Daddy” Stevenson. Reyes begon zijn Pro-MMA carrière in 2014 bij de King of the Cage organisatie. Reyes is een zeer attractieve vechter met KO power. Zo wist hij vier van in totaal zes partijen te beslissen via KO in de eerste ronde. Een partij werd beslist in de eerste ronde via Submission, en slechts eenmaal ging Reyes naar de judges scorecards. Reyes is nog altijd ongeslagen en won zijn laatste drie partijen via KO in de eerste ronde. Hiervan won hij tweemaal via een Headkick KO. Die laatste overwinning tijdens het meest recente LFA evenement ging de hele wereld over.

Comments are closed.

Translate »