breaking news

Avond van Hesdy Gerges eindigt in anti-climax; Lewis-Parry wil niet vechten

March 25th, 2017 | by Stefan Van Erp

Hesdy Gerges stond vanavond gepland om het op te nemen tegen Chi Lewis-Parry tijdens GLORY 39 Superfight Series. Echer ging het gevecht voor Gerges niet door. Zijn tegenstander Chi Lewis-Parry besloot om de ring niet in te stappen

Gerges, die vanaf 1 januari dit jaar iedere dag volle bak getraind heeft voor dit gevecht was na afloop teneergeslagen. Hierover zegt hij tegen MMA DNA:
“Vanaf 1 januari heb ik me het heen en weer gewerkt voor deze partij. Keiharde sparringsessies, echt alles stond in het teken van vanavond.”

De reden van het afhaken van Lewis-Parry is ook een verhaal op zich. Hierover zegt Gerges:
“Eerst zegt hij dat hij aan de diarree is, vervolgens waren zijn handschoenen te klein. De organisatie bracht hem nieuwe handschoenen en toen had hij ineens zijn bandage geknipt. Ik denk dat hij gewoon niet durfde en bang is voor me.”

Volgens het officiële statement van GLORY was Chi Lewis-Parry te ziek om te vechten. Daarna kwam Hesdy in de ring om zijn verhaal te doen. Nadat hij bovenstaand had herhaald voor het publiek kwam ineens Lewis-Parry ook de zaal binnen. Hij werd met een luid boe-geroep ontvangen. Wat volgde was een intense stare down waarna beide heren uit elkaar gehaald werden.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »