breaking news

Austin Vanderford treft Chris Curtis tijdens Bellator 251

October 26th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Austin Vanderford treft Chris Curtis tijdens Bellator 251
Bellator MMA
0

Austin Vanderford en Chris Curtis gaan het in een middleweight gevecht op 5 november, tijdens Bellator 251, tegen elkaar opnemen, zo meldt Marc Raimondi van ESPN. Het gevecht is onderdeel van de main card.

Vanderford deed in 2018 nog mee met de Dana White’s Contender Series, hij won het gevecht via een ‘rear naked choke’, maar kreeg geen contract aangeboden. In 2019 maakte de ongeslagen Vanderford zijn debuut bij Bellator, hij vocht alle drie zijn Bellator-gevechten in dat kalenderjaar en wist elk gevecht te winnen. Zijn laatste gevecht is dan ook bijna een jaar geleden. Al maakte hij, dit jaar, drie keer zijn opwachting bij Submission Underground, een grapplingcompetitie van Chael Sonnen.

De 33-jarige Chris Curtis vocht vooral in regionale MMA-promoties. In 2018 deed hij, net als Vanderford, mee met de Dana White’s Contender Series. Ook hij won zijn gevecht, maar kreeg geen contract aangeboden. Sindsdien vocht Curtis in totaal zes keer bij twee verschillende promoties, Z Promotions en PFL, en wist hij er drie te winnen en te verliezen. Het gevecht tegen Vanderford luidt zijn Bellator-debuut in.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »