breaking news

Austin Hubbard treft Natan Levy op 17 april

February 22nd, 2021 | by Redactie
Austin Hubbard treft Natan Levy op 17 april
UFC
0

Lightweights Austin Hubbard en Natan Levy gaan het tijden een UFC Fight Night, op 17 april, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. Levy mag zich opmaken voor zijn UFC debuut. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Austin Hubbard kent een wisselvallig begin aan zijn UFC carrière. De voormalig LFA lightweight kampioen maakte in 2019, in een verloren gevecht, tegen Dani Ramos zijn promotionele debuut. Vervolgens vocht Hubbard nog viermaal, hiervan won en verloor hij er twee. In zijn meest recente gevecht nam “Thud” het op tegen Joe Solecki, dit gevecht verloor hij via een ‘rear naked choke’.

Natan Levy is, net als zijn tegenstander, een vechter die furore maakte bij LFA. Levy maakte er in 2018 zijn professionele MMA debuut en wist in zijn vijf gevechten bij de organisatie ongeslagen te blijven. Hiervan won de Israëliër er drie door middel van een submission. Afgelopen november deed Levy mee aan de Dana White’s Contender Series waar hij, door Shaheen Santana met een ‘arm triangle choke’ te submitten, een UFC contract binnensleepte. Nu staat hij voor zijn UFC debuut.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »