breaking news

Augusto Sakai treft Shamil Abdurakhimov op 1 mei

February 18th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Augusto Sakai treft Shamil Abdurakhimov op 1 mei
UFC
0

Augusto Sakai en Shamil Abdurakhimov gaan het op 1 mei, tijdens een UFC Fight Night, in een heavyweight gevecht tegen elkaar opnemen, zo meldt het Braziliaanse Combate. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

De Braziliaan Augusto Sakai maakte in 2018, na een contract via de Dana White’s Contender Series verdiend te hebben, zijn debuut bij de UFC. Iets meer dan een maand na zijn deelname aan de Contender Series nam Sakai het op tegen Chase Sherman, die hij via een TKO wist te verslaan. Vervolgens versloeg hij Andrei Arlovski en Blagoy Ivanov via een unanimous decision en wist hij Marcin Tybura knock-out te slaan. In zijn meest recente gevecht liep Sakai zijn eerste verlies in de UFC op. Toen werd hij door Alistair Overeem, via een TKO, verslagen.

Het is voor Shamil Abdurakhimov zo’n anderhalf jaar geleden dat hij voor het laatst de octagon betrad. Toen werd hij, tijdens UFC 242, door Curtis Blaydes, via een TKO, verslagen. Ook Abdurakhimov heeft tegenover Andrei Arlovsi, Chase Sherman en Marcin Tybura in de octagon gestaan. En ook hij wist ze alle drie te verslaan. In 2020 had Abdurakhmov tweemaal een ontmoeting met de Fransman Ciryl Gane op de planning staan, maar omdat beide vechters op verschillende datums moesten afmelden ging dit niet door.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »