breaking news

Atlas MMA maakt zich op voor vierde editie

September 15th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Atlas MMA maakt zich op voor vierde editie
MMA
0

Na drie zeer geslaagde edities maakt de promotie zich opnieuw klaar voor een spectaculair evenement. “Conor McGregor, Amanda Nunes, Alistair Overeem begonnen hun MMA carrière allemaal ergens.” schrijft de promotie op social media. Zowel Atlas MMA: The Beginning, Atlas MMA: As Real As It Gets en Atlas MMA: Showdown wisten allen een flinke zaal te vullen met belangstellende. Meer dan de helft van alle gevechten is uit de handen van de jury gehouden, alle atleten gaven alles om te winnen.

Powered by Aiki Budo.

Tijdens Atlas MMA 4: Showdown is het opnieuw aan de de Mensfortweg 20 in Eindhoven om de ring te ontvangen. Showdown opent de deuren op op zaterdag 10 november om 16:00 uur, en zal om 17:00 uur beginnen. Tickets worden aangeboden in drie verschillende prijsklassen: Regular Seats (€20), 2nd row premieum seat (€30) en 1st row premium (€35).

De kaart van Atlas MMA 4 zal zowel terugkerende als debuterende gezichten kennen. De promotie heeft nog geen gevechten bekendgemaakt. De uitslagen van de vorige twee edities zijn hier te bekijken:

Klik voor de uitslagen van Atlas MMA 2: As Real As It Gets
Klik voor de uitslagen van Atlas MMA: Showdown

https://www.facebook.com/atlasfighting/videos/247320455968411/?__xts__%5B0%5D=68.ARBxCne_B6qjawTSh2SdnYwCD8r5y4wMLJ_Ja8X0YsK5gKd7MRSc5A6Yam-3oCyPsUZuZvxjpwvJq-XsFWRTWjQ72JxAIj6LjbbeXDcseemaMoPlQMpzMhNT-Zfso4xYl4KJyjixAp5aSOgLHCbslgJ3XxGAE-BgUGkFKoErfhtzInGNvNPmzg&__tn__=HHH-R

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »