breaking news

Atlas MMA maakt zich op voor derde editie

March 11th, 2018 | by Redactie
Atlas MMA maakt zich op voor derde editie
Atlas MMA
0

Na twee zeer geslaagde edities maakt de promotie zich opnieuw klaar voor een spectaculair evenement. “Conor McGregor, Amanda Nunes, Alistair Overeem begonnen hun MMA carrière allemaal ergens.” schrijft de promotie op social media. Zowel Atlas MMA: The Beginning als Atlas MMA: As Real As It Gets wisten beide een flinke zaal te vullen met belangstellende. Meer dan de helft van de gevechten is uit de handen van de jury gehouden, alle atleten leken alles op het canvas te hebben gegeven.

Tijdens Atlas MMA 3: Showdown is het opnieuw aan de Mensfortweg 20 in Eindhoven om de ring te ontvangen. Showdown opent de deuren op zaterdag 31 maart om 16:00 uur, en zal om 17:00 uur beginnen. Tickets worden aangeboden in drie verschillende prijsklassen: Regular Seats (€20), 2nd row premieum seat (€30) en 1st row premium (€35).

De kaart van Atlas MMA Showdown kent zowel terugkerende als debuterende gezichten. Zo staat er een gevecht tussen de Nederlandse Megan van Houtum en de Franse Charlotte Crochet op de planning. Beide dames zullen tijdens dit professionele gevecht komen opdagen op een Catchweight gewicht van 63 kilogram:

De 27-jarige Houtum is een judoka met een professioneel record van 1-2. Ze heeft gevochten voor promoties als Battle of the Kempen en Cage Warriors Fighting Championship maar heeft al bijna vier jaar niet meer op het canvas gestaan om te strijden voor de winst. Ze verwacht haar record tijdens Atlas MMA Showdown weer recht te trekken.

Het volgende professionele gevecht gaat tussen de Nova Uniao vechter Dennis Vonk en de Aihato Gym vechter Guillermo Ronodimedjo. Het gevecht is afgesproken op een Catchweight gewicht van 68 kilogram:

Mixed Martial Arts evenementen worden steeds populairder in Nederland. Vaak werden gevechten afgewisseld met kickbokspartijen, maar tegenwoordig weten de promoties avonden te vullen met MMA partijen. Zo kennen. promoties als North vs. the Rest, Fight Club Den Haag en World Fighting League verschillende evenementen met een MMA-kooi.

Volg MMA DNA voor al het MMA en kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Tweet 20

Comments are closed.