breaking news

Atlas MMA 5 verwacht opnieuw spektakel

March 29th, 2019 | by Redactie
Atlas MMA 5 verwacht opnieuw spektakel
Atlas MMA
0

Zondag 31 maart staat Atlas MMA in het sportcentrum Sportvision voor haar vijfde evenement. Het evenement start om 16.00 uur en verwacht rond 23.00 uur afgelopen te zijn. In die tussentijd wordt het aanwezige publiek vermaakt met MMA partijen vol vechtsport technieken. Tijdens de vorige edities eindigde maar enkele partijen in de handen van de jury.

Powered by Aiki Budo.

De kaart van Atlas MMA 5 kent zowel terugkerende als debuterende gezichten. De promotie plaatste de line-up op social media:

Een aanrader is de Lightweight titelpartij tussen Agy Sardari van Supervision/ ATF en Mauro Seano van Gym Haarlem. De 25-jarige Sardari is sinds 2014 een professionele MMA vechter en heeft partijen gewonnen voor onder andere WFL – World Fighting League, Fair FC en Eye 4n Eye Fighting Championship. Hij gaat rond met de nickname The Wolverine.

Tickets zijn nog te koop! Er zijn regular seats beschikbaar voor €20, 2nd row gold seats voor €30 en 1st row platinum seats voor €40.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Tweet 20

Comments are closed.