breaking news

Aspen Ladd vs. Yana Kunitskaya en Claudia Gadelha vs. Cynthia Calvillo zo goed als gereed voor 7 december

August 9th, 2019 | by Marcel Dorff
Aspen Ladd vs. Yana Kunitskaya en Claudia Gadelha vs. Cynthia Calvillo zo goed als gereed voor 7 december
UFC
0

Volgens ESPN’s eigen Brett Okamoto is de UFC zo goed als gereed om twee vrouwen partijen vast te leggen voor op 7 december. De UFC keert op deze datum richting de hoofdstad van de Verenigde Staten (Washington DC) voor het UFC on ESPN 7 evenement. Een main event moet nog bekend gemaakt worden.

Aspen Ladd verloor een maand geleden nog van de Nederlandse Germaine de Randamie. Dat gevecht was na 16 seconden al voorbij na een rake stoot van ”The Iron Lady”, in een gevecht dat vooraf werd gezien als een titleshot-eliminator. In december gaat Ladd het opnemen tegen Yana Kunitskaya, die als 8e gerankt is in de vrouwelijke bantamweight divisie, drie plaatsen boven Ladd.

Cynthia Calvillo krijgt eindelijk haar zin met een top 10 gerankte tegenstander. Zij gaat het in december opnemen tegen Claudia Gadelha, die momenteel de vijfde plek in de strawweight divisie bezet. Calvillo heeft een UFC record van 5-1 weten op te bouwen sinds dat zij in 2017 bij de UFC tekende. In die vijf overwinningen wist ze drie dames te finishen, alle drie middels een rear-naked-choke. Gadelha wist haar laatste partij (UFC 239) nog winnend af te sluiten tegen Randa Markos.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »