breaking news

Aspen Ladd vervangt uitgevallen Holly Holm tegen Norma Dumont op 16 oktober

October 7th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Aspen Ladd vervangt uitgevallen Holly Holm tegen Norma Dumont op 16 oktober
UFC
0

Het main event van de UFC Fight Night op 16 oktober heeft ongeveer een week van te voren een wijziging gekregen, zo meldt ESPN. Holly Holm heeft een blessure opgelopen en nu neemt Aspen Ladd het in een Featherweight gevecht op tegen Norma Dumont. Ladd zou vorige week in een Bantamweight gevecht in actie komen, maar door problemen met haar weight cut ging dit niet door.

Het is bijna twee jaar geleden toen Aspen Ladd voor het laatst in actie kwam. Toen wist ze Yana Kunitskaya, via een TKO, te verslaan. In het gevecht daarvoor werd Ladd door Germaine de Randamie via een TKO verslagen. Ladd zag haar laatste vier gevechten om verschillende redenen geannuleerd worden. Meest recent vorige week, toen ze problemen had met het behalen van het juiste gewicht.

Norma Dumont maakte vorig jaar haar UFC-debuut tegen Megan Anderson. Het werd een debuut om snel te vergeten voor de Braziliaanse. Dumont werd in de eerste ronde knock-out geslagen. Maar “The Immortal” wist haarzelf goed te herpakken. Ze stapte hierna nog twee maal in de octagon en wist beide gevechten te winnen. Zo wist Dumont Ashlee Evans-Smith via een unanimous decision en meest recent Felicia Spencer via een split decision te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »