breaking news

Aspen Ladd keert na blessureleed terug tegen Macy Chiasson

April 6th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Aspen Ladd keert na blessureleed terug tegen Macy Chiasson
UFC
0

Aspen Ladd gaat het op 24 juli, tijdens een nog onbekend UFC evenement, in een bantamweight gevecht opnemen tegen Macy Chiasson, zo meldt ESPN. Ladd keert terug van een kruisbandblessure. Het is nog niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Ongeveer een jaar na haar opgelopen kruisbandblessure keert Aspen Ladd weer terug in de octagon. Ladd maakte in 2017, als ongeslagen vechtster, haar UFC-debuut. Ze begon haar carrière, binnen de organisatie, met drie overwinningen op rij. Waarvan ze er twee, via een TKO, wist te winnen. In haar vierde gevecht, tegen Germaine de Randamie, liep Ladd haar eerste verlies op. Toen werd ze, via een TKO, verslagen. In haar meest recente gevecht wist Ladd zich goed te herpakken. Toen wist ze in 2019 Yana Kunitskaya, via een unanimous decision, te verslaan.

Macy Chiasson maakte in 2018, tijdens de finale van The Ultimate Fighter: Heavy Hitters, haar UFC-debuut. Ze wist Pannie Kianzad, via een ‘rear naked choke’, te verslaan en zo het seizoen te winnen. Vervolgens ging Chiasson in haar tweede gevecht een gewichtsklasse omlaag om in de bantamweight divisie te vechten. Waar ze vier van haar vijf gevechten won. Tegen Lina Länsberg liep Chassion haar eerste verlies in haar professionele carrière op. Vorige maand maakte ze na ongeveer een jaar haar terugkeer in de octagon. Toen wist ze Marion Reneau, via een unanimous decision, te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »