breaking news

Aspen Ladd gaat in beroep na verlies tegen Germaine de Randamie

October 14th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Aspen Ladd gaat in beroep na verlies tegen Germaine de Randamie
UFC
0

Germaine de Randamie had slechts 16 seconden nodig om de partij tegen Aspen Ladd te winnen. De Nederlandse Germaine plaatste een harde rechter stoot waarna Ladd tegen de vlakte ging. Dit haalde scheidsrechter Herb Dean over om de partij te stoppen. Ladd liet vrij snel na het evenement haar mening horen en was het niet eens met dit besluit.

Zo hoopt Ladd de uitslag van het evenement te veranderen door haar punten voor te leggen aan de California State Athletic Commission (CSAC). Vooral de acties van Herb Dean moeten getoetst worden. Ladd zit morgen bij de CSAC op te praten over de zaak.

Door dit verlies maakt Ladd geen kans op het goud. Deze kans is namelijk gegeven aan tegenstander Germaine. Ze vecht tijdens UFC 245 voor de tweede keer tegen Amanda Nunes voor de Women’s Bantamweight titel. Andere vechters die deze avond in actie komen zijn onder andere Max Holloway, Kamaru Usman, Colby Covington, Matt Brown, Jessica Eye en Ben Saunders.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »