breaking news

Update (02.52 2/10/16) Ook Jeremy Kennedy out, Bektic opnieuw zonder tegenstander

October 2nd, 2016 | by Redactie

Niet lang nadat bekend werd gemaakt dat Arnold Allen met een blessure is uitgevallen en niet zal vechten tijdens UFC 204, heeft de UFC een nieuwe tegenstander voor Mirsad Bektic bekend gemaakt. De ongeslagen Bektic zal het nu opnemen tegen Jeremy Kennedy, die op ‘7 days notice’ een sprong in het diepe neemt.

Mirsad Bektic (MMA 10-0/UFC 3-0) is een ongeslagen Featherweight die volgende week voor de vierde maal in de UFC zal vechten. De Bosniër die tegenwoordig in Licoln, Nebraska woont traint in Coconut Creek, FLorida bij American Top Team. Bektic staat te boek als groot talent en doet deze titel eer aan door flink indruk te maken tijdens zijn voorgaande UFC gevechten. In zijn laatste gevecht liet hij niet veel heel van Lucas Martins die in het begin van de tweede ronde gestopt werd door middel van TKO.

Jeremy Kennedy (MMA 9-0/UFC 1-0) kwam ook als ongeslagen vechter de UFC binnen. In zijn eerste en tot nu toe enige UFC gevecht werd hij na 15 minuten als winnaar uitgeroepen door de jury in zijn gevecht tegen Alessandro Ricci. Kennedy neemt een groot risico door met slechts 7 dagen te gaan een gevecht tegen de sterke Bektic aan te nemen. Kennedy zal er echter niet van wakker liggen en is blij om de plek van Engelsman Arnold Alleen over te nemen.

De ‘Tale of the Tape’ van beide vechters ontloopt elkaar echter niet veel. De Canadees is een jaartje jonger dan zijn Europeese tegenstander en men is beide nog ongeslagen, dus zoals ze zeggen: Someone’s O has got to go!

14518379_1331890873496722_734908035_n

UPDATE

De UFC heeft laten weten dat een aantal uren na de bekendmaking van het invallen van Kennedy de Canadees nu zelf ook geblesseerd is. De UFC is opzoek naar een vervanger.

Leave a Reply

Translate »