breaking news

Armeense Nederlander Hracho Darpinyan staat ingepland voor tweede Bellator partij

July 31st, 2019 | by Marcel Dorff
Armeense Nederlander Hracho Darpinyan staat ingepland voor tweede Bellator partij
Bellator MMA
0

De Armeense Nederlander Hracho Darpinyan gaat tijdens Bellator 229 voor de tweede keer in actie komen. Zijn Bellator debuut maakte Darpinyan in oktober van het vorige jaar. Dat gevecht (tegen Gerald Harris) eindigde in een gelijkspel. 

Darpinyan traint bij Team Schrijber en hij werkt zijn partijen af in de middleweight divisie. De 33-jarige ”Hrancho Man” heeft in zijn professionele MMA loopbaan maar liefst 7 submission overwinningen behaald en 6 knock-out overwinningen. Bellator 229 speelt zich af in California op 4 oktober.

Zijn tegenstander is de Russische Anatoly Tokov. Hij werkt zijn trainingen af bij Team Fedor. Zijn eerste vier partijen in Bellator wist Tokov allemaal winnend af te sluiten. Drie van die vier partijen wist hij zelfs te finishen. Alleen Alexander Shlemenko wist het tot een decision te brengen met Tokov.

Tevens werd bekend dat ook Derek Anderson en Guilherme Vasconcelos het in California tegen elkaar gaan opnemen. Het main event op 4 oktober wordt verzorgd door Lorenz Larkin en Andrey Koreshkov.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »