breaking news

Arjan Singh Bhullar vs. Marcelo Golm eerste gevecht voor UFC Moncton

August 1st, 2018 | by Marcel Dorff
Arjan Singh Bhullar vs. Marcelo Golm eerste gevecht voor UFC Moncton
UFC
0

De UFC zal op 27 Oktober 2018 een evenement houden in het Moncton Coliseum te Moncton, New Brunswick, Canada. Tijdens UFC Fight Night 138 zal de Canadees Arjan Singh Bhullar in ieder geval van de partij zijn. Hij maakte via Social Media bekend een contract te hebben getekend en het op te nemen tegen de Braziliaan Marcelo Golm in de Heavyweight divisie. Beide mannen treffen elkaar op de Preliminary Card.

Arjan Bhullar (MMA 7-1/UFC 1-1) is een Canadees van Sikhse afkomst die sinds 2017 onder contract staat bij de UFC. Bhullar is een Olympische worstelaar en deed in 2012 mee aan de Olympische Spelen voor Canada. Hij kwam echter niet verder dan de tweede ronde. Bhullar wist twee jaar daarvoor wel goud te pakken op de prestigieuze Commonwealth Games in Delhi, India. Bhullar begon zijn Pro-MMA carrière in 2014 bij de Battlefield Fighting League organisatie. Bhullar won zijn MMA debuut via KO in de eerste ronde. Tijdens zijn tweede partij voor de organisatie (plus een andere overwinning buiten de organisatie) kreeg Bhullar al een titelgevecht. Bhullar pakte de titel via TKO aan het einde van de tweede ronde. Bhullar verdedigde zijn titel nog eenmaal, en vocht ook nog een aantal losse partijen. Zijn laatste partij voordat de UFC overnam won hij via Unanimous Decision tegen MMA veteraan Joey Yager. Bhullar maakte tijdens UFC 215 in Edmonton, Alberta, Canada zijn debuut voor de organisatie tegen de Braziliaan Luis Henrique de Oliveira. Bhullar won het slopende gevecht via Unanimous Decision. Vervolgens maakte de Canadees zijn opwachting tijdens UFC Glendale in April 2018 tegen Adam Wieczorek. Bhullar verloor voor het eerst in zijn Pro-MMA carrière via een Omoplata Submission. Bhullar traint vooral in zijn woonplaats Vancouver, maar als hij in de VS is sluit hij zich aan bij American Kickboxing Academy om te trainen met mannen als Cain Velasquez en Daniel Cormier.

Embed from Getty Images

Marcelo Golm (MMA 5-1/UFC 1-1) maakte in 2017 op short notice zijn UFC debuut tegen Christian Colombo. Golm had geen enkele moeite met de Deen en versloeg hem via Rear Naked Choke Submission vroeg in de eerste ronde. De Braziliaan pakte vervolgens wederom een short notice gevecht aan. Tijdens UFC Belem in Februari 2018 zat Timothy Johnson zonder tegenstander nadat Luis Henrique de Oliveira geblesseerd was geraakt. Golm nam de partij aan. Helaas voor de Braziliaan was Johnson worstelend veel te sterk en won via Unanimous Decision. Hierdoor verloor Golm voor het eerst in zijn Pro-MMA carrière.

Embed from Getty Images

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »