breaking news

Ariane Carnelossi vervangt Ashlee Evans-Smith tegen Taila Santos tijdens UFC Montevideo

July 4th, 2019 | by Marcel Dorff
Ariane Carnelossi vervangt Ashlee Evans-Smith tegen Taila Santos tijdens UFC Montevideo
UFC
0

De UFC heeft de Braziliaanse Ariane Carnelossi gecontracteerd. Carnelossi zal op 10 Augustus 2019 haar debuut maken tijdens UFC Fight Night 156 tegen Taila Santos. Ze vervangt Ashlee Evans-Smith die om vooralsnog onbekende redenen verstek moet laten gaan. Carnelossi en Smith treffen elkaar in de Flyweight divisie op de Preliminary Card in de Octagon van de Antel Arena in Montevideo, Uruguay. Dama de Ferro MMA maakte als eerste melding van de vervanging.

Taila Santos (MMA 15-1/UFC 0-1) is een Braziliaanse vechtster die uitkomt voor het bekende Astra Fight Team. Santos debuteerde in het Pro-MMA in 2013 en heeft in vijf jaar tijd de status verworven als een van de grootste talenten in het vrouwen MMA uit Brazilië. In drie jaar tijd wist de Braziliaanse liefst veertien partijen te winnen. Onder meer Gisele Moreira werd verslagen en de prestigieuze Aspera FC titel werd binnengehaald. Mede door blessures was Santos liefst twee jaar zonder partij. Ze kreeg echter wel een uitnodiging van de UFC om mee te doen aan de Braziliaanse Contender Series. Santos versloeg Estefani Almeida via Unanimous Decision. Dit was voor de UFC reden genoeg om de Braziliaanse te contracteren. Santos debuteerde tijdens UFC Fortaleza in Februari 2019 tegen de Italiaanse Mara Romero Borella. In een vrij matig gevecht verloor Santos via Split Decision en was ze haar ongeslagen status kwijt. Santos zou vervolgens vechten tijdens UFC Montevideo tegen Ashlee Evans-Smith. Echter trekte Evans-Smith zich terug en werd Ariane Carnelossi als vervangster aangewezen.

Embed from Getty Images

Ariane Carnelossi (MMA 12-1/UFC 0-0) is een Braziliaanse MMA vechtster die haar Pro-MMA carrière startte in 2013. Tijdens haar debuut verloor ze tegen inmiddels UFC vechtster Amanda Ribas. Na vervolgens zes gevechten achtereenvolgens te winnen werd Carnelossi getekend door Thunder Fight. Daar pakte ze in haar derde gevecht de titel tegen Joyce Mara. Vervolgens pakte Carnelossi ook een overwinning bij de Future FC organisatie. Ze versloeg Ketlen Souza via een Bodykick KO. Carnelossi zal nu haar UFC debuut gaan maken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »