breaking news

Anthony Smith en Aleksandar Rakić treffen elkaar op 29 augustus

June 19th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Anthony Smith en Aleksandar Rakić treffen elkaar op 29 augustus
UFC
0

Voormalig UFC lightheavyweight titeluitdager Anthony Smith en Aleksandar Rakić gaan het op 29 augustus in Las Vegas tegen elkaar opnemen, zo meldt MMAPlay365. Op social media maakte Rakić eerder vandaag bekend een contract voor een gevecht te hebben ondertekend.

Het is voor beide vechters de kans om, na hun laatste partij verloren te hebben, weer eens te winnen. Anthony Smith verloor in mei, tijdens zijn main event gevecht in Jacksonville, Florida, van de Braziliaan Glover Teixeira. Hij begon het gevecht sterk, maar door het ingrijpen van de scheidsrechter verloor hij het gevecht in de vijfde ronde op TKO. Na het gevecht was er veel kritiek op de coaches van Smith en op de scheidsrechter. Vele vonden dat Smith’s corner de handdoek in de ring hadden moeten gooien en dat de scheidsrechter het gevecht veel eerder had moeten stoppen.

Aleksandar Rakić verloor in december 2019 in Zuid-Korea ,via een split decision, van voormalig lightheavyweight titeluitdager Volkan Oezdemir. Hiervoor was hij, met vier winstpartijen, nog ongeslagen in de UFC.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »