breaking news

Anthony Johnson krijgt misschien niet direct zijn titelgevecht

August 23rd, 2016 | by Stefan Van Erp

Anthony “Rumble” Johnson ging UFC 202 in met de gedachte dat als hij zou winnen van Glover Teixeira er een rematch tegen Daniel Cormier zou komen.

Na zijn knockout binnen 13 seconden was iedereen er ook van overtuigd dat dit zou gaan gebeuren. Johnson daagde op een respectvolle manier de aanwezige Cormier uit en die reageerde op zijn beurt positief op dit verzoek.

Nu zijn er echter vraagtekens of dit gevecht er daadwerkelijk direct van gaat komen. UFC president Dana White heeft aangegeven dat hij een gevecht tussen Johnson en voormalig kampioen Jon “Bones” Jones wel ziet zitten. De winnaar van dit gevecht zou dan tegen de huidige kampioen, Daniel Cormier uit gaan komen.

Het probleem op dit moment is echter dat Jones onder verdenking van USADA een tijdelijke schorsing heeft. Wanneer de uitspraak komt door USADA is niet bekend. Er wordt al wel gespeculeerd dat Jones een hoge straf zal ontlopen omdat er waarschijnlijk iets in zijn supplement zat waar hij geen weet van had.

Jones vs Rumble Johnson stond eerder al gepland voor UFC 187. Echter is dit gevecht niet door gegaan omdat toenmalig kampioen Jones in aanraking kwam met justitie door een ongeluk te veroorzaken en te vluchten.

Leave a Reply

Translate »