breaking news

Anthony Hernandez treft nieuwkomer Jun Yong Park tijdens UFC Shenzhen

July 2nd, 2019 | by Marcel Dorff
Anthony Hernandez treft nieuwkomer Jun Yong Park tijdens UFC Shenzhen
UFC
0

UFC Fight Night 157 in Shenzhen, China heeft er wederom een nieuw gevecht bij. Anthony Hernandez maakt zijn opwachting tegen promotionele nieuwkomer Jun Yong Park in de Middleweight divisie. Zo weet MMAJunkie te melden. Beide vechters treffen elkaar in het Shenzhen Universiade Sports Center op de Preliminary Card. Het evenement staat gepland voor 31 Augustus 2019.

Anthony Hernandez (MMA 6-1-0-1/UFC 0-1-0-0) is misschien wel een van de meest populaire jonge vechters op dit moment. Hernandez maakte in 2014 zijn Pro-MMA debuut bij de West Coast FC organisatie, maar werd al snel opgepikt door de Global Knockout organisatie. ”Fluffy” zoals zijn bijnaam luidt staat bekend om zijn allround game. Hernandez won zijn debuut partij via KO in de eerste ronde. Vervolgens wist hij vier achtereenvolgende partijen via Guillotine Choke Submission te winnen in de eerste ronde. Vervolgens klopt begin 2018 de LFA organisatie aan. Hernandez kreeg meteen een titelgevecht aangeboden tegen Brendan Allen. Hernandez won de partij via Unanimous Decision en pakte de titel. Vervolgens werd Hernandez uitgenodigd voor het tweede seizoen van Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Hernandez werd gematcht tegen de eveneens ongeslagen Jordan Wright. Hernandez liet geen twijfel over wie er een contract verdiende en sloeg Wright KO binnen 40 seconden. Dana White was zeer onder de indruk en beloonde de jonge Hernandez met een UFC contract. Het gevecht kreeg echter wel nog een staartje nadat bekend werd dat Hernandez positief had getest op het gebruik van Marihuana. Zijn overwinning tegen Wright werd omgezet in een No Contest en Hernandez werd zes maanden geschorst. Deze schorsing is in Januari 2019 achter de rug waardoor hij in Februari 2019 zijn UFC debuut maakte tegen Markus Perez. Hernandez had het erg moeilijk en verloor zijn ongeslagen status. Perez finishte het gevecht via een Anaconda Choke Submission vroeg in de tweede ronde.

Embed from Getty Images

Jun Yong Park (MMA 10-3/UFC 0-0) is een Zuid-Koreaanse MMA vechter die zijn professionele carrière begon in 2013. Na een een stroeve start in zijn eerste zes gevechten met een 3-3 record tot gevolg wist Park de weg omhoog in te zetten. Park wist onder meer te winnen van de sterke Ray Cooper III en John Vake. Vervolgens werd ook van Glenn Sparv gewonnen waarna hij voor de Yawara FC titel mocht vechten tegen de ongeslagen Matvey Ivanenko. Park won het gevecht via KO in de eerste ronde. Park zou vervolgens bij de UFC tekenen en zet in Shenzhen zijn winstreak van zeven gevechten op het spel.

Afbeeldingsresultaat voor 박준용

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »