breaking news

Anthony Engelen start nieuw ONE 6-fight contract tijdens Heart of the Lion

October 28th, 2018 | by Redactie
Anthony Engelen start nieuw ONE 6-fight contract tijdens Heart of the Lion
ONE Championship
0

Tatsujin Dojo Indonesia vechter Anthony Engelen zal aankomende vrijdag 9 november zijn terugkeer maken bij ONE Championship. Na een afwezigheid van ruim anderhalf jaar heeft hij een nieuw contract getekend voor zes gevechten. In zijn afwezigheid kwam Engelen in actie tijdens de World Fighting League en de Brave Combat Federation.

Powered by Aiki Budo.

Anthony Engelen is woonachtig in Jakarta, Indonesië en traint bij de Tatsujin Dojo. Hij maakte op 11 december 2015 zijn debuut tijdens ONE: Championship 36 – Spirit of Champions en wist hier vijf keer te vechten. Tijdens deze loopbaan dwong hij Rocky Batolbatol en Semi Amin om af te kloppen en sloeg hij A.J. Lias Mansor knock-out met een snoei harde stoot.

Na het vechten tegen Duane van Helvoirt tijdens WFL MMA 2 en Akhmed Magomedov tijdens Brave 12 keert hij terug naar ONE: Championship. Hij zal op 9 november vechten tegen Meas Meu tijdens ONE Championship 82: Heart of the Lion. Deze kaart is verder bomvol met grote namen als Angela Lee, Bibiano Fernandes, Kevin Belingon en Giorgio Petrosyan.

Engelen vecht tegen de 28-jarige Meas Meu uit Cambodja. Meu kent een professioneel record van vijf om twee en heeft partijen gewonnen met zowel en submission een knock-out en een scheidsrechter beslissing. Meu komt uit voor het Cambodian Top Team en stapt voor de derde keer op het canvas van ONE: Championship.

Meas Meu vecht tegen Jirwat Iamsamang tijdens Full Metal Dojo:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Tweet 20

Comments are closed.