breaking news

Andrei Arlovski: “Ik nam Rozenstruik niet serieus”

March 3rd, 2020 | by Redactie
Andrei Arlovski: “Ik nam Rozenstruik niet serieus”
UFC
0

Andrei Arlovski heeft in gesprek met MMAJunkie toegegeven dat hij in zijn laatste gevecht tegen Jairzinho Rozenstruik een grote fout heeft gemaakt. En daar heeft hij voor moeten boeten.

Andrei Arlovski (28-19, 17-10 UFC) nam het in zijn laatste gevecht tijdens UFC 244 in New York op tegen Jairzinho Rozenstruik (10-0, 4-0 UFC). De voormalig UFC heavyweight kampioen werd binnen een minuut knock-out geslagen. Dit markeerde zijn vierde verlies in zijn laatste vijf gevechten en had hem zijn UFC carrière kunnen kosten.

Rozenstruik traint nu regelmatig bij American Top Team, de gym waar Arlovski ook traint. “Hij (Rozenstruik) spart achter de schermen bij American Top Team. Mijn maatje waarmee hij spart laat hem alle hoeken van de octagon zien en geeft mij dan een rotgevoel omdat ik het gevecht niet serieus nam. En daar heb ik voor moeten boeten. Het is een les voor mij: ik moet mijn tegenstander serieus nemen, ” aldus Andrei Arlovski.

Arlovski neemt het in zijn volgende partij, tijdens UFC Fight Night Oklahoma City, op tegen mede American Top Team-vechter en voormalig PFL heavyweight kampioen Philipe Lins.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »