breaking news

Andreas Michailidis treft KB Bhullar op 1 mei

February 14th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Andreas Michailidis treft KB Bhullar op 1 mei
UFC
0

Andreas Michailidis gaat het in een middleweight gevecht op 1 mei, tijdens een UFC Fight Night, opnemen tegen KB Bhullar, zo meldt Al Zullino van BJPenn.com. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

De Griek Andreas Michailidis maakte afgelopen zomer, tegen de eveneens debuterende Modestas Bukauskas, zijn UFC debuut. Het was geen succesvol begin aan zijn UFC-carrière, Michailidis verloor het gevecht via een TKO. De voormalig Cage Survivor middleweight kampioen had in november nog een gevecht, tegen Antônio Arroyo, op de planning staan. Maar dit gevecht ging, omdat Michailidis niet kon vechten, niet door.

KB Bhullar maakte afgelopen jaar, als ongeslagen vechter, eveneens zijn debuut bij de UFC. Ook hij had op een beter debuut gehoopt. De Canadees werd, in de eerste ronde van zijn gevecht met Tom Breese, via een TKO verslagen. Bhullar was voorheen de middleweight kampioen van de Canadese promotie Unified MMA, waar hij drie van zijn vier gevechten via een finish wist te winnen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »