breaking news

Andreas Michailidis mag Contender Series overslaan, treft Modestas Bukauskas op 15 juli

July 4th, 2020 | by Redactie
Andreas Michailidis mag Contender Series overslaan, treft Modestas Bukauskas op 15 juli
UFC
0

Andreas Michailidis maakte begin deze week bekend dat hij in augustus zou gaan vechten tijdens de Dana White’s Contender Series. Echter zal dit niet doorgaan voor de Griek. Michailidis maakt op 15 juli aanstaande zijn UFC debuut tegen Modestas Bukauskas. Michailidis vervangt Vinicius Moreira die in verband met een positieve COVID-19 test van de partij werd gehaald. Beide vechters treffen elkaar op Yas Island te Abu Dhabi, VAE in de Light-Heavyweight divisie. Het Litouwse Sportas.lt maakte de partij bekend.

Modestas Bukauskas (MMA 10-2/UFC 0-0) is een Litouwse MMA vechter die in 2015 zijn professionele debuut maakte. Bukauskas vocht het merendeel van zijn partijen in Groot Brittannië. Nadat hij in een jaar tijd een record had opgebouwd van vier overwinningen en een verliespartij tekende Bukauskas bij Cage Warriors. Het debuut voor Cage Warriors was er echter een om snel te vergeten. Bukauskas verloor via TKO in de eerste ronde. Vervolgens zou Bukauskas viermaal op rij winnen. Driemaal bij de Cage Warriors organisatie en eenmaal voor de FSC organisatie waar hij de titel pakte. Bukauskas zou vervolgens ook voor de vacante titel bij Cage Warriors mogen vechten tegen Marthin Hamlet. Bukauskas won het gevecht in de vierde ronde via KO en was de nieuwe kampioen. In November 2019 verdedigde Bukauskas de titel eenmaal door Riccardo Nosiglia in de eerste ronde via KO te stoppen. Vervolgens tekende Bukauskas bij de UFC. De Litouwer zou zijn debuut maken tegen Vinicius Moreira in Juli 2020. Echter moest Moreira in verband met een positieve test voor COVID-19 verstek laten gaan. Hierdoor werd Andreas Michailidis de nieuwe tegenstander.

Modestas Bukauskas career highlights - Cage Warriors

Andreas Michailidis (MMA 12-3/UFC 0-0) is een Griekse MMA vechter die in 2009 zijn professionele carrière startte. Na een 4-1 record te hebben opgebouwd in het Europese circuit trok de Griek naar de Verenigde Staten. Daar wist hij te winnen van Daniel Hernandez, maar verloor van Jason Butcher. In 2015 vertrok Michailidis naar Rusland. Waar hij een zeer succesvol debuut bij de WFCA organisatie wist om te zetten in een KO overwinning in de eerste ronde tegen Arbi Madaev. Na vervolgens nog twee overwinningen gepakt te hebben bij andere organisaties tegen onder meer Ion Pascu tekende Michailidis in 2017 bij de Fight Nights Global organisatie. Michailidis imponeerde met een overwinning in de eerste ronde tegen Evgeny Shalomaev. Echter werd vervolgens verloren van Vladimir Mineev. Michailidis pakte vervolgens drie overwinningen op rij tegen onder meer UFC veteraan Marcel Fortuna. Mede door deze overwinningen kreeg Michailidis de kans om een UFC contract te verdienen tijdens het vierde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Echter omdat er een short notice vechter nodig was in Juli 2020 mocht Michailidis de DWCS overslaan.

MMA DNA bestaat 4 jaar! Daarom geven wij twee complete kickboks of MMA pakketten t.w.v. €175 weg! KLIK HIER om naar de actie te gaan.

Comments are closed.

Translate »