breaking news

Andre Petroski pakt short notice partij tegen Hu Yaozong tijdens UFC 267 in Abu Dhabi

October 17th, 2021 | by Marcel Dorff
Andre Petroski pakt short notice partij tegen Hu Yaozong tijdens UFC 267 in Abu Dhabi
UFC
0

Andre Petroski maakt op 30 oktober aanstaande op short notice zijn opwachting in de Octagon. De Middleweight vechter vervangt Alen Amedovski en gaat het opnemen tegen de Chinees Hu Yaozong. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van de Etihad Arena op Yas Island te Abu Dhabi, VAE. ESPN MMA wist het gevecht te melden, maar haalde de partij van de website. Wij kunnen bevestigen dat de partij getekend is en zal plaatsvinden.

Hu Yaozong (MMA 3-2/UFC 0-2) staat in China te boek als een van de grootste talenten. Hu begon zijn Pro-MMA carrière in 2016. In dat jaar vocht hij ook al zijn MMA partijen voordat hij de UFC binnenkwam. Driemaal vocht de Chinees in zijn thuisland in een tijdsbestek van twee maanden. Tijdens zijn meest recente overwinning voordat hij bij de UFC tekende versloeg hij Abror Yakhyaev via TKO in de tweede ronde. Hu had een winstreak van drie en een finishratio van 100% toen hij op 5 days notice in November 2018 zijn UFC debuut maakte in Shanghai tegen de Fransman Cyril Asker. Asker was te sterk en versloeg Hu via Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde. Een jaar later verloor Yaozong ook van Rashad Coulter. Ditmaal via Unanimous Decision. Vervolgens bleeft het drie jaar stil rond de Chinees die uiteindelijk in 2021 zou terugkeren in de Middleweight divisie tegen Alen Amedovski. De partij werd twee keer gecanceld. Uiteindelijk werd tijdens de tweede gecancelde partij een vervanger gevonden in Andre Petroski.

Embed from Getty Images

Andre Petroski (MMA 6-1/UFC 1-0) is een Amerikaanse MMA vechter die na een amateur carrière van twee jaar in 2018 de overstap maakte naar de professionals. Petroski vocht zijn eerste vijf partijen voor de Art of War organisatie. Na drie overwinningen wist hij tijdens zijn vierde partij de titel te winnen door Shedrick Goodridge via TKO in de tweede ronde te verslaan. Petroski verdedigde de titel eenmaal met succes en tekende in 2020 bij de LFA organisatie. Daar vocht hij gelijk in het Main Event tegen Aaron Jeffery. Jefferey bracht via TKO in de tweede ronde Petroski zijn eerste verliespartij toe. Petroski zou vervolgens deelnemen aan The Ultimate Fighter 29. Petroski verloor van latere winnaar Bryan Battle in de halve finales. Uiteindelijk kreeg Petroski wel de kans om een partij te vechten in de UFC tegen Micheal Gillmore. Petroski won via TKO in de derde ronde.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »