breaking news

Andre Fili treft Daniel Pineda op 26 juni

June 11th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Andre Fili treft Daniel Pineda op 26 juni
UFC
0

Featherweights Andre Fili en Daniel Pineda gaan het op 26 juni, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt BJPenn.com. Het evenement zal in de UFC Apex in Las Vegas plaatsvinden.

Andre Fili kwam vorig jaar drie keer in actie, maar kent een wisselvallig 2020. “Touchy” nam het in januari, tijdens UFC 246, op tegen Sodiq Yusuff. Hij verloor het gevecht via een unanimous decision. Vijf maanden later stapte Fili weer de octagon in. Ditmaal wist hij Charles Jourdain, via een split decision, te verslaan. In zijn meest recente gevecht nam Fili het op tegen Bryce Mitchell, hij verloor het gevecht door middel van een unanimous decision.

Daniel Pineda keerde vorig jaar, tijdens UFC 252, terug bij de UFC. Hij vocht tussen 2012 en 2014 al eens zeven gevechten bij de organisatie, waarvan hij er drie wist te winnen. De UFC was niet overtuigd en hij mocht vertrekken. Tijdens zijn terugkeer nam Pineda het op tegen Herbert Burns, die hij via een TKO wist te verslaan. Vervolgens nam hij het in zijn meest recente gevecht op tegen de veteraan Cub Swanson. Pineda verloor het gevecht door middel van een knock-out.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »