breaking news

Andre Ewell treft Anderson “Berinja” Dos Santos tijdens UFC Greenville

April 27th, 2019 | by Marcel Dorff
Andre Ewell treft Anderson “Berinja” Dos Santos tijdens UFC Greenville
UFC
0

De UFC heeft een Bantamweight gevecht toegevoegd aan de UFC Fight Night 153 card in Greenville, South Carolina op 22 Juni 2019. De Amerikaan Andre Ewell treft de Braziliaan Anderson Dos Santos (beter bekend als Berinja) in de Octagon van de Bon Secours Wellness Arena. BJPenn.com wist het gevecht bekend te maken. Beide vechters treffen elkaar op de Preliminary Card.

Andre Ewell (MMA 14-5/UFC 1-1) is een Amerikaanse vechter die in 2015 zijn Pro-MMA debuut maakte. Ewell vocht vooral veel voor zowel de Gladiator Challenge als de King of the Cage organisatie. Echter wist hij bij beide organisaties niet de titel te grijpen. Wel wist hij onder meer te winnen van Gustavo Lopez, Rick James en UFC veteraan Willie Gates. Ewell maakte in Maart 2018 zijn debuut voor de LFA organisatie. Een succesvol debuut met een KO overwinning in de eerste ronde tot gevolg tegen Trent Meaux. Vervolgens kreeg Ewell de kans om bij de CES MMA organisatie voor de titel te vechten tegen Dinis Paiva Jr. Ewell pakte de titel via een D’Arce Choke Submission in de derde ronde. Ewell werd vervolgens gecontracteerd door de UFC en maakte zijn debuut voor de organisatie in September 2018. Tijdens UFC São Paulo was voormalig Bantamweight Kampioen Renan Barão de tegenstander. Na een moeilijke eerste ronde voor Ewell nam de Amerikaan toch het initiatief over van Barão en wist hij uiteindelijk via Split Decision de winst te pakken. Ewell pakte vervolgens tijdens UFC 232 in December 2018 een short notice partij aan tegen de Engelsman Nathaniel Wood. Ewell verloor in de derde ronde via Rear Naked Choke Submission.

Embed from Getty Images

Anderson Dos Santos (MMA 19-7/UFC 0-1), beter bekend als Anderson Berinja is een Brazilaanse vechter die al sinds 2011 in het Pro-MMA te vinden is. Na een record van 13-3 bij elkaar gevochten te hebben in het Braziliaanse circuit debuteerde Berinja in 2016 bij de Titan FC organisatie. Daar mocht hij meteen voor de titel vechten tegen Ricky Simón. Via een Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde pakte Berinja de titel. Berinja vocht vervolgens verschillende losse partijen voor meerdere organisaties. Met een winstreak van twee gevechten maakte hij in November 2018 zijn debuut voor de UFC in Buenos Aires tegen Nad Narimani. Narimani was te sterk en won via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »