breaking news

Amir Albazi tekent UFC contract, treft Malcolm Gordon op 18 juli in Abu Dhabi

July 10th, 2020 | by Redactie
Amir Albazi tekent UFC contract, treft Malcolm Gordon op 18 juli in Abu Dhabi
UFC
0

Amir Albazi heeft een contract getekend bij de UFC. De Flyweight vechter uit Zweden zal op 18 juli zijn opwachting maken tegen Malcolm Gordon. Albazi vervangt Aleksandr Doskalchuk die om onbekende redenen niet zal vechten. Albazi en Gordon treffen elkaar in de Octagon op Yas Island te Abu Dhabi, VAE tijdens UFC Fight Night 172.

Malcolm Gordon (MMA 12-3/UFC 0-0) is een Canadese MMA vechter die in 2012 zijn professionele debuut maakte. Gordon wist vijfmaal te winnen in evenveel partijen en pakte onder meer een regionale MMA titel en versloeg UFC veteraan Chris Kelades. Gordon verloor vervolgens tweemaal, maar wist de negatieve spiraal om te doorbreken door driemaal te winnen en eveneens de titel bij de WXC organisatie te pakken. Dit leverde Gordon een contract op bij de TKO organisatie. Een van de meest prestigieuze MMA organisaties in Canada. Na een verloren debuut keerde Gordon terug bij de WXC organisatie waar hij zijn titel verdedigde. Echter zou hij een herkansing krijgen bij de TKO organisatie en mocht hij gelijk voor de titel vechten. Gordon won via Kimura Submission in de eerste ronde van Jordan Graham en was de nieuwe kampioen. Gordon verdedigde de titel tweemaal tegen respectievelijk James Mancini en Yoni Sherbatov. Vervolgens tekende Gordon bij BRAVE CF om deel te nemen aan het Flyweight toernooi. Echter werd het toernooi in verband met COVID-19 geschrapt. Gordon heeft nu bij de UFC getekend.

WXC 69: Illuminate Live Stream

Amir Albazi (MMA 12-1/UFC 0-0) is een Zweedse MMA vechter die sinds 2009 te vinden is in het professionele MMA circuit. Albazi wist zijn eerste negen gevechten allemaal te winnen. En wist onder meer de UCMMA titel op zijn naam te schrijven. Dit wekte de interesse van Bellator MMA. De organisatie gaf Albazi twee partijen in een tijdsbestek van een jaar. Albazi won beide partijen tegen respectievelijk Iuri Bejenari en Jamie Powell. Albazi zou vervolgens echter bij de Brave CF organisatie tekenen. In April 2019 maakte hij zijn debuut tegen UFC veteraan en voormalig Titan FC kampioen Jose Torres. Torres was te sterk en bezorgde Albazi zijn eerste verlies van zijn carrière. Albazi wist vervolgens een aantal maanden later wél zijn eerste overwinning voor Brave CF te pakken. Via een Keylock Submission in de eerste ronde werd Ryan Curtis verslagen. In Juli 2020 tekende Albazi bij de UFC.

Amir Albazi injured, out of BRAVE 24: London

MMA DNA bestaat 4 jaar! Daarom geven wij twee complete kickboks of MMA pakketten t.w.v. €175 weg! KLIK HIER om naar de actie te gaan.

Comments are closed.

Translate »