breaking news

Amanda Nunes vs. Julianna Peña nu tijdens UFC 269

August 30th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Amanda Nunes vs. Julianna Peña nu tijdens UFC 269
UFC
0

UFC bantamweight en featherweight kampioene Amanda Nunes gaat op 11 december, tijdens UFC 269, haar bantamweight titel tegen Julianna Peña verdedigen, zo maakt de UFC bekend. De twee zouden elkaar eerder deze maand, tijdens UFC 265, treffen, maar door een positieve COVID-19 test bij Nunes ging het gevecht niet door.

Amanda Nunes is bezig aan een ongekende reeks. De huidige UFC featherweight en bantamweight kampioene verloor in 2014 voor het laatst een gevecht en wist haar laatste twaalf gevechten te winnen. Dit zal de zesde keer worden dat ze de bantamweight titel, die ze in 2016 wist te veroveren, verdedigt. In maart, tijdens UFC 259, wist Nunes haar featherweight titel te behouden door Megan Anderson, via een ‘inverted triangle-armbar’, te verslaan.

Julianna Peña is al een tijdje hard op zoek naar een gevecht met Amanda Nunes en die heeft ze nu. “The Venezuelan Vixen” maakte afgelopen oktober, na een afwezigheid van iets meer dan een jaar, haar terugkeer in de octagon. Het werd niet de terugkeer waar ze op hoopte, Germaine de Randamie wist haar, via een ‘guillotine choke’, te verslaan. Vervolgens nam Peña het in januari, tijdens UFC 257, op tegen Sara McMann. Ze wist het gevecht, via een ‘rear naked choke’, te winnen. In mei zou Peña het opnemen tegen Holly Holm, maar door een blessure van Holm ging dit niet door. Vervolgens zag ze ook haar gevecht met Amanda Nunes afgelast worden.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »