breaking news

Amanda Nunes verdedigt bantamweight titel in augustus

April 15th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Amanda Nunes verdedigt bantamweight titel in augustus
UFC
0

Amanda Nunes gaat haar bantamweight titel in augustus, tijdens UFC 265, tegen Julianna Peña verdedigen, zo meldt ESPN. Er is nog geen officiele datum of locatie van het evenement bekend.

Amanda Nunes is bezig aan een ongekende reeks. De huidige UFC featherweight en bantamweight kampioene verloor in 2014 voor het laatst een gevecht en wist haar laatste twaalf gevechten te winnen. Dit zal de zesde keer worden dat ze de bantamweight titel, die ze in 2016 wist te veroveren, verdedigt. In maart, tijdens UFC 259, wist Nunes haar featherweight titel te behouden door Megan Anderson, via een ‘inverted triangle-armbar’, te verslaan.

Julianna Peña is al een tijdje hard op zoek naar een gevecht met Amanda Nunes en die heeft ze nu. “The Venezuelan Vixen” maakte afgelopen oktober, na een afwezigheid van iets meer dan een jaar, haar terugkeer in de octagon. Het werd niet de terugkeer waar ze op hoopte, Germaine de Randamie wist haar, via een ‘guillotine choke’, te verslaan. Vervolgens nam Peña het in januari, tijdens UFC 257, op tegen Sara McMann. Ze wist het gevecht, via een ‘rear naked choke’, te winnen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »