breaking news

Amanda Nunes meldt zich ziek voor media evenement

December 22nd, 2016 | by Lennart Van Arendonk

de Ultimate Fighting Championsip (UFC) Woman’s bantamweight kampioen Amanda Nunes is slechts twee weken verwijderd van de grootste uitdaging van haar MMA carrière. Ze staat ingeroosterd om haar titel te verdedigen tegen de oud kampioen Ronda Rousey tijdens het main event van UFC 207 dat op 30 december 2016 georganiseerd wordt in de T-Mobile Arena van Las Vegas, Nevada. Er is alleen een kleine tegenslag, ze is namelijk ziek geworden en moest een media evenement afzeggen..

De Braziliaan, die het goud wist af te pakken van Miesha Tate tijdens UFC 200 in juli, moest het media lunch evenement afgelopen dinsdag afzeggen omdat haar gezondheid het niet toe liet om aanwezig te zijn. Ziek zijn tijdens de voorbereidingen van zo een grote partij is iets waar niemand op zit te wachten.

Amanda Nunes is weer aanwezig in haar gym om te trainen voor het gevecht. Ze vertelde al sinds het debuut van de divisie te willen vechten tegen de Olympisch kampioen. Ze verwacht het snel af te maken om vervolgens opnieuw met het goud de Octagon te verlaten.

Tijdens UFC 200 wist Amanda Nunes het goud af te pakken van Miesha Tate:

Ook Ronda Rousey heeft Miesha Tate verslagen. Dit deed ze tijdens UFC 168 in de MGM Grand Garden Arena van Las Vegas, Nevada:

Leave a Reply

Translate »