breaking news

Alweer een jaar geleden!

May 8th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Op 8 mei 2017 was het aan de wereldberoemde Octagon van de Ultimate Fighting Championship om zich te laten zien aan de Nederlandse fans in de Ahoy Rotterdam. kippenvelmomenten vlogen door de zaal. Wij noemen de walk-out van Germaine de Randamie, de korte partij van Stefan Struve en de knock-out van Alistair Overeem. De Nederlandse MMA fans kunnen hun gelukt niet op want de UFC zal terugkeren naar Nederland. Ditmaal zullen wij 2 november vrijhouden in de agenda.

Bekijk hier enkele memorabele momenten van het evenement:


De walk-out van Germaine deed het gebouw doen schudden. Germaine gaf de Nederlandse fans en haar tegenstander Anna Elmose een spectaculaire introductie. Uiteindelijk won ze haar partij met een technische knock-out. Een overwinning met een gevecht om de titel als gevolg.

May 8, 2016; Rotterdam, South Holland, Netherlands; during UFC Fight Night at Ahoy Rotterdam. Mandatory Credit: Per Haljestam-USA TODAY Sports


Stefan Struve stond slechts zestien seconden in de Octagon. Al snel wist hij een goede stoot te plaatsen en de partij te winnen. Struve sprong op het hek en vierde zijn overwinning.

May 8, 2016; Rotterdam, Netherlands; Gunnar Nelson applies a choke hold to win by submission against Albert Tumenov during UFC Fight Night at Ahoy Rotterdam. Mandatory Credit: Per Haljestam-USA TODAY Sports


Ook Gunnar Nelson kreeg een warm onthaal van de Nederlandse fans. Hij versloeg Albert Tumenov met een rear naked choke in de tweede ronde. Een submission bekroond met de Performance of the Night bonus.


Met het volkslied kwam Alistair Overeem de zaal binnenlopen. Hij trakteerde de fans op een spectaculaire knock-out. Een jump-front kick met ground and pound als gevolg gaf ook hem een Performance of the Night bonus.


Het publiek liet zich duidelijk horen. Vechters ontvingen applaus na een takedown of tranisitie, vechter ontvingen gejuich na een knock-out of submission en vechters ontvingen een “Boe” na een respectloos moment.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »