breaking news

Alistair Overeem verslaat Pavlovich in de eerste ronde

November 24th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Alistair Overeem verslaat Pavlovich in de eerste ronde
UFC
0

Enkele ogenblikken geleden stonden twee grote vechters in het midden van de wereldberoemde Octagon van de Ultimate Fighting Championship (UFC). Tijdens het co-main event van UFC Fight Night 141 vocht de Nederlandse Alistair Overeem vocht tegen de Russische nieuwekomer Sergey Pavlovich. Overeem won de partij op zeer technische en spectaculaire wijze.

Powered by Aiki Budo.

Tijdens de opening is het aan Pavlovich om te openen met een voorzichtige lowkick. Beide mannen tasten daarna af en zoeken naar een geschikte afstand voor een aanval.

Rond de eerste minuut zoekt Pavlovich met harde stoten voor een vroege overwinning. Door de gegeven stoten komen beide mannen tegen het hekwerk in een clinch. Hier wordt vervolgens gewerkt voor positieverbetering en knietechnieken.

Na het clinchspel gaat het gevecht verder in het midden van het canvas. Hier heeft Overeem de overhand en slaagt erin een takedown te maken. leunend over de liggende Pavlovich deelt Overeem rake stoten uit en haalt de scheidsrechter over om de partij te stoppen.

Alistair Overeem wint in de eerste ronde met snoeiharde ground-and-pound.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »