breaking news

Alistair Overeem treft Alexander Volkov op 6 februari

November 12th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Alistair Overeem treft Alexander Volkov op 6 februari
UFC
0

Alistair Overeem gaat het, in zijn laatste poging om de UFC heavyweight titel te veroveren, opnemen tegen Alexander Volkov. De twee zwaargewichten ‘headlinen’ de UFC Fight Night dat op 6 februari zal plaatsvinden, zo meldt Brett Okamoto van ESPN.

Overeem gaf onlangs aan nog één poging te willen doen om het UFC heavyweight goud in handen te krijgen. En “The Demolition Man” is op de goede weg. Na zijn verloren gevecht tegen Jairzinho Rozenstruik, die volgens sommigen te vroeg gestopt werd, is de Nederlandse zwaargewicht twee om nul in zijn laatste twee gevechten. Dit deed hij door Walt Harris en Augusto Sakai via een TKO te verslaan.

Nadat Alexander Volkov zijn eerste vier gevechten bij de UFC won, zijn de laatste vier gevechten iets enerverender te noemen. De Rus wist in zijn laatste vier trips naar de octagon tweemaal te winnen en tweemaal te verliezen. Dit jaargang kwam Volkov twee keer in actie, zijn eerste gevecht, tegen Curtis Blaydes, ging via een unanimous decision verloren. In oktober nam “Drago” het op tegen Walt Harris, die hij door middel van een trap naar de plexus wist te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »